Bytur + bilde-update 2 (Sapporo sentrum)

Idag hadde jeg bare én ting på timeplanen, og det var intervjuet. Jeg gruet meg kjempemye før, og hadde satt vekkerklokka til å ringe tre timer før selve intervjuet. Det viste seg jo at lærerne er enda snillere enn de ser ut som, og hele intervjuet som jeg hadde forventet at skulle ligne på japansk muntlig, endte opp som hyggelig småprating hvor jeg hang med på det meste.

Etter intervjuet, ble det et par timer med vås i fellesstua før jeg og Hans Christian dro inn til sentrum. Planen var egentlig å møte Bjarte der, men siden bussen vår ikke dukka opp og Bjarte ikke hadde mobil, gikk ikke det så bra. Istedet tok vi en tur innom en finfin japansk spillehall. Hvis du synes guitar hero er nerdete, har du ikke spilt «japansk, tradisjonell pauke hero»… Jeg måtte jo selvfølgelig prøve meg på Guitar Freaks, Japans svar på Guitar Hero(Guitar Hero slapp aldri her), og ble grundig eid av middels vanskelige sanger. Trist. Vi avsluttet med at jeg eide HC to ganger på rad i Mario Kart 2, og HC løp gråtende ut av lokalene.

Turen gikk videre til en bitteliten bar hvor vi drakk varm sake og et par øl. Varm sake anbefales ikke, ølen derimot er ganske så god.

På vei hjem, stoppet vi opp utenfor t-banestoppet vårt for å prøve å ta bilde av alle taxiene som stod der. Det må minst ha vært 60 stykker, ingen norsk taxikø, for å si det sånn. Mens HC prøvde å stille inn kameraet, stod det en eldre herremann på siden av oss og observerte. Jeg dro til med en «koko de takusan takushi ga arimasu ne!(Her var det minsanten mange taxier!)» og forklarte at vi var «norwejiin no ryuugakusei(norske utvekslingsstudenter)». Han ble kjempeinteressert og småpratet i vei. Plutselig skulle han gå, og vinket meg og HC med seg over gata. Vi fulgte etter, og bare et par sekunder etter vi var kommet over gata, stoppet det en stor bil på siden av oss. Dette var kona hans. Han vinket oss inn i bilen og kjørte oss til universitetsdøra omtrent. Hva er det med folk her? Jeg elsker Japan!

Bilder for aftenen:

1. Bybilde
2. Bybilde
3. Rulekongen spiller Guitar Freaks.
4. Jeg og HC kozår oss.
5. Dame i kimono. D’uh.
6. Bartenderen og hans flinke hjelper.

Reklamer
Explore posts in the same categories: Sapporo, September

7 kommentarer den “Bytur + bilde-update 2 (Sapporo sentrum)”

 1. Gabriel Says:

  nice bilder! dere må sjekke ut Tiki-Tiki i Susukino. hyggelig med tabenomihoudai.

 2. HC Says:

  Bare så alle som leser dette ikke tror jeg har et 60 kvadratcentimeter stort fødselsmerke som buler ut i pannen, så er det nok snakk om skygge. Eventuelt Windows Paint.

 3. Nina Says:

  Bildet av deg og HCboy er sånn bestfriends. Dere er de skjønneste. Trodde ikke det regnet i Japan.

 4. Are Says:

  Atte, Herr Verdensborger, akkurat nå misunner jeg deg skikkelig. Japan høres ut som noe fra barnetv:)

 5. Håvard Says:

  Man hadde håpet du skulle unnslippe tv-spillenes onde klo..

 6. Renée Says:

  Regner det?
  Jeg er uansett fortsatt misunnelig. Jævlig misunnelig!

 7. leneli Says:

  Dere er så søt på det bildet at jeg nesten dør av det!! Finn uten skjegg! Jeg synes og har alltid syntes at gitar hero er nerdete.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: