Første undervisningstime, Alien Registration og kaimono(shopping)

Den siste uken har det vært vanskelig å komme seg inn i døgnrytmen, og de fleste forsøkene har endt med å legge seg rundt 05 og stå opp 13. Siden det var skole idag, ble jeg jo nødt til å kjøre vekkerklokke. Den ville jo selvfølgelig ikke ringe i dag morges, og ved hjelp av min venn Ren Flaks, våknet jeg 08:59, 16 minutter før timen begynte.

Undervisningen idag bestod av å presentere «intervjuet» vårt for klassen, altså å fortelle litt om oss selv, leke leker og synge sanger. På slutten var det til og med høytlesning, hvor læreren leste en barnebok for oss som hadde store og fine illustrasjoner. På tross av hvor hyggelig dette høres ut, var det temmelig krevende siden lærerne ikke har heelt oversikt over hva vi kan og ikke kan, og dialogen derfor kan gå temmelig fort i svingende, og barneboka som ble lest, skjønte jeg ca halvparten av, før hun gikk gjennom og forklarte.

Da de tre timene var ferdige, gikk jeg rett opp og kollapset på sengen. Der fikk jeg lov til å ligge i ca halvannen time før Hanzo, Bjarte og Einar daska løs på døra mi. Jeg hadde jo glemt at vi skulle gå samlet ned idag og søke om «alien registration», noe som er nødvendig når man skal bli her mer enn 90 dager. Jeg fikk stablet meg på beina, og etter et par turer opp og ned trappene etter pass, dokumenter, bilder og slikt, fikk vi satt oss i en taxi og kjørte ned til….The Official Alien Registration Building. Her koste vi oss kjempemasse imens vi ventet på at alle i gruppa skulle lete rundt i byen etter en fotoboks til passfotoene. Så gøy var det:

Etter mye venting og utallige oppslag i «Do not talk to strangers: a guide for avoiding perverts», en bok som lå her, fikk vi omsider levert inn papirene våre og bestemte oss for å dra inn til Sapporo og shoppe litt. Jeg hadde fortsatt bare kjøpt et nytt kamera, og var hypp på å kikke på sneakers og kanskje en tur innom Bape-butikken her. Det gjorde vi. Dette har jeg lært etter dagens bytur:

-Kjøp en paraply(helt sinnsyke mengder med regn idag)
-Ikke stol på Einar(han påstod at han hadde ventet på HC, Yuuta og meg i et kvarter…på samme plassen hvor vi stod og venta på Einar i et kvarter)
-Sneakers er billig her, ca halvparten av norsk pris. Bape/Bapesta-prisene var varierte, men gikk sjelden over tusenlappen.
-*noe mer*

Kvelden ble avrundet med verdens verste pasta og lekser.

Beklager mangel på bilder, det kommer forhåpentlig flere imorgen.

Reklamer
Explore posts in the same categories: Sapporo, September

7 kommentarer den “Første undervisningstime, Alien Registration og kaimono(shopping)”

 1. Nina Says:

  Og hva kjøpte du da da da?

 2. einar Says:

  problemet var at dere ventet i den tredje dimensjonen mens vi var i den fjerde. så selv om vi var på samme sted så var vi ikke det.

 3. digginjapan Says:

  Nina: Beklager, det glemte jeg å inkludere. Jeg kjøpte en lekebil til 50 kroner. That is all. Resten skal jeg vente med, men jeg fant minst ett skopar jeg skal ha.

 4. Håvard Says:

  Gøy med moro!

 5. Henrik Wold Says:

  seriøst, brukt tiden godt og let etter annet enn bape! Ubiq er et fett japansk skomerke som har lagd noen feiende flotte sko i det siste! bape er soooooo last month. ellers hørtes det ut som en litt stress dag:) men det bedrer seg sikkert!

 6. einar Says:

  @ wold: æ sa d te an.. men

  selv kjøpte jeg ubiqs i tokyo 🙂

 7. leneli Says:

  Jeg er skikkelig skuffet over meg selv. Har ennå ikke kommentert som meg i 2007!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: