Klassefoto

Først kan jeg jo si et par ord til om konkurransen. Det er altså sånn at det er de BESTE innleggene som vinner, ikke de som har FLEST innlegg. Derfor hjelper det ikke å bare pøse på med kommentarer; det må stå noe bra i dem. Eksempler kan være fin tilbakemelding på blogginnlegget, spørsmål eller andre observasjoner. Premien kommer jeg til å kjøpe i Tokyo rett før nyttår, og sånn at det er sagt er det MESTE billig her, så det kan være smart å kjempe for denne. Håper det klarner litt opp; hvis ikke, svarer jeg gjerne på spørsmål:)

Okei, så var det dagen min. HC og Bjarte foreslo igår for klassen at vi skulle ta klassebilder, noe alle syntes var en strålende idé. Idag troppet HC opp med sitt flotte kamera og tok bilder av hver enkelt elev, samt et par fellesbilder. Jeg legger bare ut et av alle her, hvis dere ønsker flere, kan det kanskje ordnes.
Etter timen, jobbet jeg hardt for å klare å holde meg våken. Jeg sliter, etter mye dårlig planlegging, fortsatt med Jet-lag. Heldigvis var det ikke noe problem å holde seg igang da Martin lånte meg den eksterne harddisken og jeg plutselig hadde hele sesong 1 av Dexter(jeg har ikke sett noe av det før). Del to av Jet-lag-justeringa er egentlig å legge seg tidlig, men siden klokka nå er 02:00 og jeg fortsatt ikke er ferdig med å skrive bloggen min, funka nok ikke det så bra. Satse på at jeg klarer det snart.

Imorgen er det morro på gang. Halv fem skal vi i «mentor matching meeting» hvor vi skal få utdelt en mentor, eller en fadder, som vi skal ha under oppholdet vårt her i Sapporo. Klokken fem samles vi i kantina, hvor det skal være velkomstfest for de internasjonale studentene, altså oss. Det blir nok fort en svipptur til Susukino etter det, så det kan bli en lang aften. Jaa, ne!

rulegjengen.JPG

(bak f.v. : Hiromi-sensei, Espen, Finn Bernhard, Einar, Bjarte, Martin. Foran f.v. : Pia, HC, Aimée, Ooyama-sensei)

 

Reklamer
Explore posts in the same categories: konkurranse, oktober, Sapporo

13 kommentarer den “Klassefoto”

 1. Hanne Says:

  Heia nøn!

  Fint klassebilde 🙂 her er en observasjon: dere er ikke så mange, ca. 9 stk.
  Et spørsmål: hva holder du i hånda?

  Føler Nina kommer til å vinne uansett, egentlig. Kan du garantere at du ikke legger vekt på følelser når du kårer vinneren? Ikke kjærestefølelser i det minste.

  Hiih!

  Klem fra bestevenninna di.

 2. digginjapan Says:

  Hanne: Hei Hanne, takk for kjapt innlegg. Jeg holder et skilt med et spørsmålstegn på i hånda, litt sånn som Per Ulv i Bippe Stankelben-tegnefilmene(for å bruke et herlig stykke norsk oversettelse).

  Og jeg GARANTERER at jeg ikke skal utføre noe som helst forskjellbehandling i løpet av denne konkurransen. Nina stiller på likt nivå som alle andre her.

  Koz og Mvh

  Finn Bernhard

 3. Håvard Says:

  Åpenbart at du er den kjekkeste i klassen ihvertfall! Det var meget fint med det bildet på toppen av bloggen.

  A NICE TWISTSZ!

 4. leneli Says:

  jeg tenkte, jøss du er god på oppdatering. men så kan jeg jo nesten ikke huske en eneste gang du ikke satt med/hadde pc på på carl berner heller. det er fint du er Finn i Japan også! Det presser på seg et ønske om arkitekturbilder hos meg. har forresten lest en artikkel om studenter i japan hvor de har superfine soverom. mm.

 5. leneli Says:

  og du! jeg gikk inn på sida di med intensjoner om å legge igjen en hilsen altså. du skjønner, jeg skal egentlig skrive oppgave til i morgen og da husker jeg jo alt som jeg burde gjort. og gjør det.

 6. Robin Says:

  Hei, Gabriel viste meg bloggen din, vi går i samme klasse nå. Jeg måtte bare uttrykke hvor utrolig nostalgisk det var å se Ooyama-sensei igjen. Du må hilse. Hvilke andre lærere har dere nå?

 7. einar Says:

  dexters laboratory?

 8. digginjapan Says:

  Håvard: TY!

  Lene: Håvard har også ønsket dette, og jeg har derfor tatt et par bilder av skoleområdet idag. Satser også på å få tatt flere i førstkommende helg. Angående soverommene våre: Det ligger to bilder av mitt rom på noen eldre posts.

  Robin: Hyggelig, hyggelig! Ooyama-sensei ble kjeempeglad og hylte «うれしいいいいい»:) Foreløpig har vi bare hatt Ooyama og Hiromi(se bildet), litt usikker på om vi skaL ha flere.

  Einar: Nei, sjekk følgende link: http://www.imdb.com/title/tt0773262/

  Mvh
  Finn

 9. Albert Says:

  Ang jet-lag; Ut i fra erfaring vil jeg si den beste måten å bekjempe jet-lag på er ved å stå opp veldig tidlig, fremfor å legge seg før en pleier. Klarer du det noen dager (uten å sove midt på dagen) kommer du fort inn i rytmen – forhåpentligvis…

  Nå har jo riktig nok du reist den vanskelige veien, og kjenner jeg deg rett er ikke det å stå tidlig opp en av dine sterke sider, men du klarer det nok skal du se!

  <3-lig hilsen bezzerwizzer Albert som tok fransk på skolen:)

 10. HC Says:

  Den beste måten å bli kvitt left over jet-lag er å gå på do regelmessig.

 11. kjesepsbill Says:

  beste måten å bli kvitt jet-lag er å ta på bessen

 12. Nina Says:

  beste måten å bli kvitt jet-lag på er å dø

 13. leneli Says:

  Endelig kom min første kommentar! Synes det var gode innspill. Jeg må si at positurer din på bildet var I kjent stil. Kjipt at du slet så lenge med jet-lag. PS. Jeg humrer ennå over flere av tingene du skrev. Som min venn Ren Flaks. Du er så fin!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: